930×122 CAPRA 5

copilot

elicopter_smurd2

COPILOTUL ELICOPTERULUI SMURD PRĂBUȘIT FUSESE DECLARAT CETĂȚEAN DE ONOARE AL MIOVENIULUI

Copilotul de pe elicopterul SMURD prăbușit ieri în lacul Siutghiol din Mamaia era din orașul argeșean Mioveni, potrivit adevarul.ro. Conform sursei citate, este vorba de căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Adevarul.ro scrie că acesta era căsătorit cu o educatoare din Mioveni și avea un copil. Era angajat al Ministerului Afacerilor Interne, la Inspectoratul General de Aviație, unitatea militară 0900 din București. Potrivit aceleiași surse, copilotul avea 1.600 de ore de zbor la activ, dintre care 600 pe acest tip de elicopter. Recent Ginel Claudiu Crăcănel primise titlul de cetățean de onoare al Mioveniului.

În accidentul aviatic de ieri au murit toți cei patru din elicopter: pilotul, copilotul, o doctoriță și o asistentă medicală. (Foto Ginel Claudiu Crăcănel: ziuadeconstanta.ro)

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90