New Profesional Consult 930 x 122

1 mai

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN WEEKENDUL DE 1 MAI

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (27 aprilie-10 mai). Intervalul include și vineri, 1 mai, zi nelucrătoare.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM anunță că vremea va fi deosebit de caldă în primele două zile de prognoză. Pe 29 şi 30 aprilie, însă, valorile termice vor scădea, ajungând la maxime diurne de 17-18 grade Celsius şi minime nocturne în jurul valorii de 6 grade.

Din 1 mai şi până la sfârşitul intervalului vor fi oscilaţii uşoare de la o zi la alta, dar, în medie, valorile termice, atât cele diurne, cât şi cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Prin urmare, maximele se vor încadra, în medie regională, între 18 şi 22 de grade, iar minimele, între 7 şi 10 grade.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Aproape zilnic vor fi posibile ploi, care vor avea şi caracter de aversă şi izolat vor putea fi mai însemnate cantitativ, cu precădere în zilele de 28 și 29 aprilie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3