NOR CURIER 930X122

agabaritic

E URIAȘ! TRANSPORT AGABARITIC SPRE PITEȘTI!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând de la ora 10:15 circulaţia a fost reluată în condiţii normale pe DN 65 Piteşti-Slatina, în dreptul localității argeșene Lăngeşti.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

Amintim că traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat din cauza unui autotren care bloca banda de mers către Slatina în urma unui accident: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/infiorator-biciclist-lovit-de-tir-pe-dn-65-pitesti-slatina/.

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic anunță că tot pe DN 65, dinspre judeţul Olt către municipiul Piteşti se desfăşoară un transport agabaritic, cu lăţimea de şase metri. Autotrailerul nu poate fi depăşit, iar autovehiculele care vin din faţă sunt oprite până la trecerea acestuia. (Foto Arhivă: transcarlogistics.ro)

Citiți și: Argeș. Opt transporturi speciale!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3