Donaris 930 x 122

politia

FEMEI DIN PITEȘTI, ACUZATE DE TÂLHĂRIE

Femei din Pitești, acuzate de tâlhărie. Poliţiştii piteșteni de la Biroul Investigaţii Criminale au identificat prezumtivii autori ai unei tâlhării comise la sfârșitul anului trecut. De fapt, autoarele: Elena S., în vârstă de 64 de ani, și Mirela M., de 20 de ani, ambele din Pitești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că pe 28 decembrie 2016 cele două femei ar fi furat 300 de lei de la un bărbat din comuna Miceşti, „după care ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestuia pentru a-şi asigura scăparea.”, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Femeia de 64 de ani a fost reținută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90