930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

(GALERIE FOTO) MIOVENI: SUTE DE OAMENI, 1.000 DE SACI COLECTAȚI

Mioveni: sute de oameni, 1.000 de saci colectați. Peste 500 de voluntari au participat astăzi în Mioveni la o nouă campanie de colectare a deşeurilor, în cadrul acţiunii „Let’s Do It, România!”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Au luat parte elevii și profesorii școlilor din oraș, reprezentanţi ai Primăriei, ai Centrului Cultural Mioveni, SC Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni SRL, SC Reparații Construcții SRL și ai CS Dacia Mioveni 2012, angajaţi ai SVSU Mioveni și ai Fundaţiei Consorţiu pentru Dezvoltare Mioveni şi un grup de persoane lipsite de libertate de la Penitenciarul Colibaşi.

Voluntarii au avut la dispoziție mănuși și saci din partea Primăriei, iar angajaţii S.C S.Ed.C Mioveni SRL au asigurat transportul celor 1.000 de saci colectaţi. Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeşte tuturor celor care au participat la acţiune.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90