duminică, 26 februarie 2017, ora 23:21
Acasă / Știri / Știri / MAȘINĂ ATLASSIB, ACCIDENT PE DN 7

MAȘINĂ ATLASSIB, ACCIDENT PE DN 7

UPDATE: La ora 16:35 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulația în zonă s-a reluat în condiții normale.

Mașină Atlassib, accident pe DN 7. Cu doar câteva minute în urmă, un accident rutier a avut loc pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la km 137, pe raza comunei Cotmeana, în satul Zamfirești.

CITIȚI ȘI:

În accident au fost implicate două mașini: un TIR și o autoutilitară Atlassib de curierat cu două semiremorci. Circulând dinspre Vâlcea, șoferul de la Atlassib a frânat brusc. O semiremorcă a intrat pe contrasens, lovind TIR-ul (încărcat cu saltele), care a fost propulsat în șanțul de pe marginea drumului.

Șoferul TIR-ului, un cetățean polonez în vârstă de 41 de ani, a fost rănit. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, avea plăgi tăiate în zona frontală și pe mâini și un hematom parietal stâng. A fost transportat cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Conducătorul de la Atlassib, de 46 de ani, din București, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CITIȚI ȘI:

Circulația auto în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. (Foto: Arhivă)

 

V-ar mai putea interesa și:

AGENȚII DE POLIȚIE AMENINȚĂ CU PROTESTE

Agenții de poliție amenință cu proteste. Sindicatul Național al Agenților de Poliție are o revendicare …

MAȘINĂ CU LEMNE, CONFISCATĂ

Mașină cu lemne, confiscată. Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Argeş și specialiști ai Gărzii Forestiere …

ȘOFER OPRIT ÎN TRAFIC. DOSAR PENAL

Șofer oprit în trafic. Dosar penal. Un șofer care conducea un autoturism a fost oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire