930 x122 grota rece

accident

PRIETENII LUI ALEXANDRU DUICU AU FĂCUT O PAGINĂ DE FACEBOOK ÎN MEMORIA LUI

Alexandru Duicu, tânărul în vârstă de 18 ani din comuna argeșeană Călineşti care a murit într-un teribil accident rutier produs zilele trecute în oraşul Topoloveni, a fost extrem de iubit și de apreciat de prieteni.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

În memoria lui prietenii săi au creat o pagină pe Facebook, intitulată ,,În numele lui Alex’’: https://www.facebook.com/pages/In-numele-lui-Alex/401404836686787?fref=ts.

Pe pagină au fost încărcate fotografii făcute cu doar o zi înainte de tragedie, fotografii în care tânărul apare cu zâmbetul pe buze, dar și de la locul accidentului. Totodată au fost postate şi o mulțime de mesaje prin care prietenii sau cei care l-au cunoscut îşi exprimă durerea și regretul pentru cele întâmplate.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

,,Un înger plecat prea devreme! Ce durere mare ai lăsat în urmă! Dumnezeu să te odihnească în pace!’’, ,,Până şi cerul plânge! La revedere, noi mai rămânem puţin! Dumnezeu să te ia sub aripa lui protectoare!’’, sunt doar două dintre mesajele emoţionante postate pe pagină.

Despre tragicul accident puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/accident-mortal-calinesti/. (Foto: Facebook În numele lui Alex)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3