930×122 CAPRA 5

dacia

RESTRICȚII LA UZINA DACIA

Duminică, 26 iunie 2016, în spațiul din fața uzinei Dacia (între Porțile 2 și 3) va avea loc Renault Day, eveniment dedicat angajaților Grupului Renault România și membrilor familiilor acestora.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Cu această ocazie, vor fi restricții de trafic: duminică strada Uzinei va fi închisă între Poarta 3 (intersecția strada Uzinei cu Centura Mioveni Sud) și Poarta 2 pentru toate mijloacele de transport (autovehicule și autobuze) între orele 5 și 21.

Organizatorii îi roagă pe localnici și pe cei care tranzitează această zonă să folosească traseele ocolitoare, pe DN 73, către Mioveni și să evite deplasarea pe arterele din Colibași.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

De asemenea, pentru cei care lucrează la uzina Dacia accesul în parcările din proximitatea platformei (Porțile 3 și 7 bis) va fi restricționat în perioada 24.06.2016 (ora 6) – 27.06.2016 (ora 6). Angajații care se deplasează la serviciu cu vehiculele proprietate personală vor fi redirecționați către parcările adiacente, în limita locurilor disponibile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90