NOR CURIER 930X122

gavana

RUȘINE! NESIMȚIRE LA SALPITFLOR PE BANII NOȘTRI (GALERIE FOTO)

Luna trecută salariații de la spații verzi și măturătorii din Pitești amenințau cu greva, nemulțumiți de salariile mici pe care le primesc.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Să le plângem de milă? Nu, categoric nu! De ce? Pentru că își fac treaba perfect în dorul lelii. Vă dăm ca exemplu strada Mircea Eliade din cartierul Găvana, acolo unde am făcut, în această dimineață, fotografiile pe care vi le prezentăm.

Angajații de la Salpitflor Green, societate a Primăriei, plătită din banii noștri, pur și simplu refuză să dea cu mătura pe trotuare și pe carosabil, invocând faptul că nu ar fi treaba lor să o facă. Dacă, însă, piteștenii care locuiesc în zonă le oferă bani, indivizii devin brusc interesați, cu un tupeu vecin cu nesimțirea, și pun, în sfârșit, mâna pe mătură. Mai mult, tot astăzi, în timpul orelor de program, salariații din zonă ai Salpitflor lucrau la îngrijirea spațiului verde nu pe domeniul public, ci în curtea unei… proprietăți particulare, la o vilă! Bănuim că pentru bani.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Pe aceeași stradă vegetația a fost lăsată să crească în neștire, atingând proporții aproape amazonice. Abia astăzi i-am văzut pe aceeași angajați trecând la toaletarea spațiului verde, care arăta jalnic.

Directorul societății Salpitflor, Daniel Dumitrache, știe de apucăturile unora dintre oamenii pe care îi conduce? Viceprimarul Ionică are cunoștință despre maniera nesimțită în care lucrează acești indivizi? Vor salarii mai mari? Nu le e rușine? Așteptăm din partea Primăriei să pună piciorul în prag și să dea de pământ cu acești salariați care își bat joc de banul public. În caz contrar, înseamnă că, de fapt, acesta este modul de lucru încetățenit la Salpitflor și Primărie, iar nu o excepție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3