Donaris 930 x 122

Arges

VIJELIE_PITESTI

SE STRICĂ VREMEA! SE ANUNȚĂ PLOI TORENȚIALE ȘI VIJELII!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferică. Informarea este valabilă pentru întreaga țară de mâine, 22 iulie, de la ora 4, până miercuri, 23 iulie, la ora 22.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit meteorologilor, în această perioadă vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în Banat şi Crişana, apoi în Oltenia, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei şi în vestul Munteniei. Se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului (care pot lua şi aspect de vijelie) şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30-40 l/mp. Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi în partea de sud-est a teritoriului, în special spre sfârşitul intervalului, dar pe arii mai restrânse.

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității și estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (21 iulie-3 august). În regiunea Muntenia și în județul Argeș vremea se va mai răcori începând de mâine seară, 23 iulie. De atunci și până miercuri seară se vor semnala averse. De joi vremea va fi din nou călduroasă, cu maxime de 30 de grade Celsius. Ploi vor mai fi posibile în jurul datei de 29 iulie.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3