Donaris 930 x 122

șeminee valdo dec

(GALERIE FOTO) DIVERSITATE LA ȘEMINEE VALDO DEC

Diversitate la Șeminee Valdo Dec. Șeminee Valdo Dec vă propune o gamă largă de modele pentru finisajul șemineului, cu design tradițional, contemporan, modern sau rustic, în funcție de dorința dumneavoastră.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Alegerea șemineului este foarte importantă, deoarece acesta va înnobila locuința sau biroul. De asemenea, va contribui din plin la atmosfera de acasă și vă va asigura o căldură plăcută.

Firma Şeminee Valdo Dec SRL este pe piață încă din 2007 și se ocupă cu comercializarea și instalarea unei game variate de șeminee.

Citiți și: ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

Pentru a vă putea inspira în alegerea șemineului dorit, puteți vizita show-room-ul Şeminee Valdo Dec din Pitești, la adresa strada Calea Drăgășani, nr.9 A, la ieșirea către Smeura. De asemenea, mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0772.222.222.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90