NOR CURIER 930X122

amenzi

ȘOFER PENAL, AMENZI URIAȘE

La acest sfârșit de săptămână polițiștii rutieri argeșeni au dat peste 350 de amenzi, valoarea lor totală fiind mare: aproape 85.000 de lei. De asemenea, au reținut 25 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Una dintre cauzele principale pentru care polițiștii rutieri au sancționat în acest weekend este șofatul sub influența băuturilor alcoolice.

Un astfel de caz a avut loc ieri pe un drum județean, DJ 739 Bârzești-Negrești-Zgripțești-Beleți, în localitatea Zgripcești. Șoferul unui autoturism a fost prins băut la volan de către poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, informează Biroul de Presă al Poliției din Argeș. Potrivit sursei citate, în vârstă de 27 de ani, din comuna Beleţi-Negreşti, șoferul a fost condus la Spitalul Călineşti pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. (Foto Arhivă: crimetime.ro)

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90