NOR CURIER 930X122

exercitii

SPECTACULOS! EXERCIȚII DEMONSTRATIVE AZI LA POMPIERI (GALERIE FOTO)

La sediul din Piteşti al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost sărbătorită astăzi Ziua Protecţiei Civile.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

După prezentarea unui scurt istoric al instituţiei şi ceremonia de înaintare în grad a unor cadre militare, au urmat mult aşteptatele exerciţii demonstrative. Așteptate mai ales de copii, dar și de adulții care au profitat de oportunitatea de a vizita ISU Argeș. Cu ocazia Zilei Protecției Civile, la ISU porțile au fost larg deschise.

Spectaculoasă s-a dovedit simularea unui grav accident rutier cu victime încarcerate. De asemenea, piteștenii au putut să o admire pe Sașa, cățeaua ciobănesc german intrată de puțin timp în familia pompierilor piteșteni. După ce va fi instruită, va participa la misiuni de căutare şi salvare.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

La eveniment au participat, printre alții, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, prefectul Mihai Oprescu și viceprimarul Piteștiului, Laurenţiu Zidaru.

Totul s-a încheiat cu câte o cupă de şampanie și cu promisiunea șefului ISU Argeș, Ion Popa, că echipa pe care o conduce va interveni în continuare cu promptitudine și profesionalism ori de câte ori va fi nevoie de salvarea de vieți omenești sau de stingerea de incendii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3