NOR CURIER 930X122

gheorghe nistor

(VIDEO) POLIȚIST UCIS. MOMENT DE RECULEGERE ÎN PITEȘTI

Polițist ucis. Moment de reculegere în Pitești. Cu puțin timp în urmă, toţi poliţiştii din Inspectoratul Argeş aflaţi în timpul serviciului au ţinut un moment de reculegere în memoria subinspectorului de poliţie (post mortem) Gheorghe Nistor (Sursă foto: someseanul.ro).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Alăturându-li-se colegilor lor din întreaga țară, la ora 14 toţi poliţiştii argeșeni aflaţi în teren au staţionat şi, timp de 1 minut, au pus în funcţiune semnalele luminoase şi acustice ale autospecialelor din dotare și au salutat în memoria colegului lor. Un astfel de moment a avut loc în centrul Piteștiului, în zona Casa Cărții.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Pe 4 ianuarie 2017, subinspectorul de poliţie (post mortem) Gheorghe Nistor a fost înjunghiat mortal chiar în sediul Postului de Poliţie Vişeul de Sus, din judeţul Maramureş, Post pe care îl conducea. Anchetatorii au reținut doi suspecți, frați. Polițistul ucis avea 48 de ani. Era căsătorit și avea doi copii. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3