Acasă / Știri / Știri / (VIDEO) RESPECT! POMPIERUL SALVATOR, FELICITAT
incendiu-razboieni-2

(VIDEO) RESPECT! POMPIERUL SALVATOR, FELICITAT

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș salută intervenția pompierului Mugurel Costache, care astăzi a salvat viața unui câine intoxicat cu fum în urma incendiului dintr-un apartament de bloc din cartierul piteștean Războieni. Detalii, AICI.

„În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Pompierii militari au acționat simultan pentru evacuarea locatarilor din bloc, dar și pentru lichidarea incendiului. A fost salvat proprietarul, care era inconștient, cu intoxicație severă, și predat echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.

CITIȚI ȘI:

Totodată, pompierii argeșeni au evacuat din apartamentul invadat de fum un cățel inconștient. Fără să stea pe gânduri, mânat de deviza noastră, a pompierilor SMURD, Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!, colegul nostru plutonierul major Costache Mugurel a resuscitat cățelul, făcându-i, inițial, respirație gură la gură și masaj cardiac extern, până când un alt pompier paramedic l-a ajutat cu o mască de oxigen. După câteva minute, cățelul și-a revenit și a fost transportat de un echipaj al pompierilor la o clinică veterinară.

CITIȚI ȘI:

Deși firesc, gestul colegului nostru a fost foarte apreciat de toată lumea!”, transmite ISU Argeș într-un comunicat de presă intitulat „Pentru noi, fiecare viață salvată contează!” (Foto și video: Mihai Neacșu)

V-ar mai putea interesa și:

colegiul-alexandru-odobescu-foto-cnlodobescu-ro

ANUNȚ PENTRU ELEVII ȘI PROFESORII DE LA „ODOBESCU”

Anunț pentru elevii și profesorii de la „Odobescu”. Exercițiul de simulare a intervenției în caz …

accident-valea-ursului-1

(GALERIE FOTO) BASCOV: ACCIDENT VIOLENT. ANUNȚ DE LA ISU ARGEȘ

Bascov: accident violent. Anunț de la ISU Argeș. În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru …

incendiu-foto-codlea-info-ro

INCENDIU VIOLENT ÎN ARGEȘ. O FEMEIE A MURIT

Incendiu violent în Argeș. O femeie a murit. Un incendiu violent s-a produs azi noapte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire