930 x122 grota rece

baronescu

(VIDEO) UPDATE: CĂTUȘE ÎN DOSARUL SECHESTRĂRII

Ionuț Adrian Baronescu (în vârstă de 28 de ani, din Pitești) a fost încătușat și își va petrece următoarele 24 de ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș. Piteșteanul este acuzat de șantaj, lipsire de libertate, lovire și amenințare, alături de Cornel Alexandru, zis Titoașcă (de 41 de ani, din comuna argeșeană Bradu). Și Cornel Alexandru va fi reținut pentru 24 de ore sub aceleași acuzații.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Victimă ar fi un bărbat de 43 de ani din București. Acuzații susțin că i-ar fi dat bucureșteanului o sumă de bani în contul unor lucrări de amenajări interioare. Cei doi spun că bărbatul nu ar fi făcut lucrările cerute, solicitându-i banii înapoi. Pentru că ar fi refuzat să înapoieze banii, l-ar fi lovit, amenințat, șantajat și sechestrat.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

UPDATE: Și al doilea acuzat, Cornel Alexandru, a fost încătușat și reținut de polițiști. Rămâne de văzut dacă mâine, la capătul celor 24 de ore, va fi cerută și dispusă în instanța de judecată arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90