NOR CURIER 930X122

masina

RUȘINE! UITE CUM PARCHEAZĂ POLIŢIA RUTIERĂ!

Teoretic, oamenii legii trebuie să apere şi să respecte cu sfinţenie legislaţia. În practică, tocmai unii dintre reprezentanţii legii calcă strâmb.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Este şi cazul poliţistului care și-a oprit ieri maşina de serviciu – o maşină de poliţie – exact pe un drum de acces în faţa hipermarketului Kaufland din Găvana. Parcarea complexului comercial nu era plină, aşa că omul legii nu are nicio scuză.

Înţelegem că este perioada sărbătorilor de iarnă şi, poate, omul a vrut să îşi facă unele cumpărături. Poate că era chiar în interes de serviciu, nu se ştie. Cert este că nu aşa se lasă o maşină. Dacă ar fi fost oricare alt şofer, probabil că ar fi primit o amendă pentru modul în care a fost parcat autovehiculul. În cazul de faţă, se sesizează, oare, cineva?

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3