Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ȘOFER BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ

UPDATE 4: Șoferul a primit control judiciar pentru 60 de zile. Decizia a fost luată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

UPDATE 3: Șoferul, de 30 de ani, din Balş (judeţul Olt), în timp ce conducea un autoturism Dacia 1310 din direcţia Slatina către Pitești, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor, pe fondul carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism Audi, care se afla staționat în afara părții carosabile și apoi a intrat în coliziune cu un autoturism Land Rover care se afla oprit pentru a efectua viraj la stânga.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane (o femeie de 59 de ani, și doi bărbați de 35, respectiv 64 de ani, toți din comuna argeșeană Călinești), care se aflau în parcare, și a unui minor de 8 ani, pasager în autoturismul Dacia 1310.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Conducătorul autoturismului nu poseda permis de conducere, a fost testat cu aparatul etilotest (1,15mg/l alcool pur în aerul expirat), și a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și refuz de recoltare probe biologice.

UPDATE 2 (21.12): ISU Argeș informează că și celelalte trei persoane rănite sunt transportate, în aceste momente, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. 

UPDATE 1 (21.03): Șofer băut și fără permis, accident grav în Argeș. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că momentan, doar o victimă, copilul, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Pitești. Celelalte trei persoane rănite, pietonii, primesc îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii au deschis o anchetă. 

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza localității Albota.

Potrivit Poliției Argeș, un șofer, aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere, nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor, a pierdut controlul volanului și ar fi lovit 3 pietoni și un alt autoturism parcat. Starea pietonilor nu ar fi gravă.

De asemenea, un copil aflat în mașină, alături de șoferul băut, a fost rănit și preluat de un echipaj SMURD ajuns la fața locului. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3