Donaris 930 x 122

microbuze

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ, MISIUNE ÎN STAȚIILE PUBLITRANS

Poliția Locală, misiune în stațiile Publitrans. În această dimineață, agenți ai Poliției Locale Pitești au desfășurat o acțiune. Acțiunea a vizat șoferii de maxi-taxi care încalcă Hotărârea Consiliului Local Pitești cu privire la îmbarcarea și debarcarea călătorilor în stațiile de autobuz Publitrans și care opresc în zone nepermise de municipalitate. Este vorba de microbuzele maxi-taxi care fac transport regulat de călători pe diverse rute dinspre Pitești către alte localități din județul Argeș și retur.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Șoferii care au fost surprinși că opresc în alte zone decât stațiile în care au dreptul au primit amenzi.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto), s-au dat patru sancțiuni contravenționale: două în cartierul Craiovei (în zona Comisariatului) și alte două în zona Auchan Găvana. Valoarea amenzilor a fost cuprinsă între 100 și 500 de lei.

”Aceste acțiuni ale Poliției Locale au un caracter permanent. În fiecare zi colegii mei desfășoară astfel de controale în ceea ce privește transportatorii care tranzitează municipiul Pitești.”, declară Bogdan Aristănțoiu pentru publicația noastră. (Foto și video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90