930×122 CAPRA 5

bascov

OM DE AFACERI DIN ARGEȘ, REȚINUT

Om de afaceri din Argeș, reținut. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că, în anul 2012, un om de afaceri, în vârstă de 63 de ani, din comuna argeșeană Bascov (Constantin Spătaru) ar fi vândut un teren aflat sub sechestru.

Bărbatul are o fermă de porci în Bascov. Potrivit Poliției Argeș, în urma mai multor controale, la timpul respectiv i-a fost pus sechestru pe unul dintre terenuri. În aceeași zi, însă, omul de afaceri ar fi vândut terenul respectiv, deși, legal, nu mai avea acest drept.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Prejudiciul creat a fost estimat de anchetatori la 300.000 de euro (valoarea terenului vândut).

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost dus la sediul din Pitești al Poliției Argeș pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, omul de afaceri a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90