New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN ARGEȘ. DESCARCERAREA, TRIMISĂ DE URGENȚĂ

UPDATE: Accident în Argeș. Descarcerarea, trimisă de urgență. Doi tineri din autoturism (în vârstă de 20 și, respectiv, 22 de ani, ambii din Bogați) au fost transportați la spital. Au suferit traumatisme multiple, ne informează ISU Argeș. Amândoi rămăseseră blocați în autoturismul răsturnat. 

Citiți și: Un tânăr pompier a trecut prin cele mai mari emoții

Accidentul s-a produs, conform Poliției Argeș, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă. Șoferul a pierdut controlul autoturismului, un Daewoo Matiz. Mașina a lovit un cap de pod, un stâlp de electricitate și două garduri, oprindu-se într-o curte.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe DJ 702, în satul Glâmbocel al comunei argeșene Bogați. Un autoturism a ieșit de pe carosabil, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. O persoană ar fi încarcerată, potrivit sursei citate.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat (ambele de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni)  și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3