NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) UPDATE: CARAMBOL ÎN PITEȘTI. IMPACT VIOLENT, VICTIME CU TRAUMATISME

UPDATE: Carambol în Pitești. Impact violent, victime cu traumatisme. Accidentul a avut loc după ce un șofer în vârstă de 38 de ani, din comuna Moșoaia, care conducea un autoturism Dacia Sandero, a pătruns pe contrasens. Cauza: viteza neadaptată la condițiile de trafic (carosabil umed ca urmare a ploii). 

Citiți și: Un tânăr pompier a trecut prin cele mai mari emoții

Dacia a intrat în coliziune cu alte două autoturisme: un Fiat condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Bascov, și un Ford, la volanul căruia se afla o piteșteancă de 34 de ani.

În total, precizează Poliția Argeș, în cele trei autoturisme se aflau 7 persoane (2 în Dacia Sandero, 2 în Fiat și 3 în Ford – 2 adulți și un copil).

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

Pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, în zona BIG Găvana, a avut loc în urmă cu puține minute cu accident rutier. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în accident au fost implicate trei autoturisme.

În urma accidentului, 6 persoane (5 adulți și un copil în vârstă de 4 ani) au suferit diverse traumatisme (unele, posibil și fracturi), fiind transportate la spital, informează sursa citată. Toate cele 6 victime sunt conștiente. La fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SMURD de prim ajutor și un echipaj de descarcerare. Vom reveni cu amănunte.

Aproape concomitent, un alt accident de circulație (cu două autoturisme) s-a produs pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza comunei argeșene Valea Mare Pravăț, în zona mausoleului de la Mateiaș.

O fată în vârstă de 14 ani acuză dureri de cap ca urmare a impactului. Primește îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanță trimis la locul accidentului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3