EcoMoto 930×122

containere

VIDEO/SPITALUL JUDEȚEAN: TRIAJUL SUSPECȚILOR DE COVID-19, MUTAT ÎN CONTAINERE

La Spitalului Județean , triajul pacienților suspecți de Covid-19 se va face în containere încălzite. Unitatea a înlocuit astăzi la corturile amplasate în curtea spitalului.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant
„Din grijă pentru pacienți, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești a întreprins demersuri pentru a înlocui corturile, care nu puteau fi încălzite suficient, cu containere care să permită asigurarea unui climat adecvat pentru aceștia.
Corturile care funcționau ca punct de triere/izolare a pacienților, care se prezentau la Unitatea de Primiri Urgențe în contextul crizei provocate de noul coronavirus, au fost înlocuite cu containere încălzite”, spune purtătorul de cuvânt al unității, Cristina Cazacu.
Acest demers, care ajută la evitarea răspândirii virusului în rândul pacienților și cadrelor medicale, și oferă și un confort  ceva mai bun persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS CoV-2, a fost posibil cu sprijinul  a două firme care au răspuns prompt solicitării Spitalului Județean de Urgență Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90