930 x122 grota rece

arpechim

Se vinde un gigant al industriei argeșene!

Se vinde un gigant al industriei argeșene!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. şi ROMINSOLV S.P.R.L., în calitate de lichidatori judiciari al debitoarei OLTCHIM S.A. desemnaţi prin Sentinţa civilă nr. 663 din data de 08.05.2019, pronunţată de Tribunalul Vâlcea Secţia a II-a Civilă, organizează şedinţa de licitaţie publică cu strigare pentru vânzarea, în bloc, a activelor proprietate a OLTCHIM S.A., situate în jud. Argeş, comuna Bradu, sat Geamana, str. Petrochimiştilor, nr.3.

Şedinţa de licitaţie publică va avea loc în data de 29.06.2023, ora 12:00, la sediul Organizatorului din Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Preţul de pornire al şedinţei de licitaţie este 195.896.588 Lei, exclusiv TVA.

Blocul de active „Platforma Bradu” – Arpechim – ce face obiectul şedinţei de licitaţie este compus din:

– Bunuri imobile, respectiv terenuri intravilane în suprafaţă totală de 1.650.065 mp şi construcţiile edificate pe acestea;

– Investiţiile în curs de execuţie;

– Construcţii speciale;

– Bunuri mobile, constand în principal din utilaje, echipamente, tehnologii, şi obiecte de inventar

– Drepturile de proprietate intelectuală şi autorizaţii.

Persoanele care doresc să participe la şedinţa de licitaţie publică au obligaţia de a depune documentele prevăzute în Caietul de prezentare, personal sau prin curier, la sediul organizatorului (Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3)sau/şi în format electronic cu semnatura digitală certificată extinsă la adresa de e-mail a organizatorului licitaţiei valorificari.oltchim@rominsolv.ro până pe data de 26.06.2023, cel târziu până la ora 14:00.

În cazul transmiterii documentelor prin curier, îndeplinirea obligaţiei de depunere în termen se va determina prin raportare la momentul înregistrării documentelor la sediul Organizatorului (Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), iar nu prin raportare la momentul trimiterii documentelor de către ofertant.

Caietul de prezentare se poate comunica pe e-mail în urma unei solicitări adresate la adresele de e-mail: valorificari.oltchim@rominsolv.ro sau business.restructuring@bdo.ro.

Detalii, AICI – Anunţ vânzare platformă petrochimică Bradu (Argeş)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Ursu spune:

    cumparat de OMV,la preț de nimic,după 3 nai revândut de OMV Statului Român cu cât a dat OMV ul pe tot SNP Peteom SA,adică si-a reprimit banii inapoi,petromul fiind facut cadou,legenda spune ca ar fi fost pretul intrarii(acceptării) in uniunea europeana.iar acum se incearca sa se revânda un morman de fiare vechi,iar rafinaria ARPECHIM,apartinând statului austriac(OMV) a fost oprita si inchisa in 2010,țițeiul extras din campurile petroliere din Romania de catre statul austriac (OMV) o parte este rafinat la Rafinaria Brazi,iar 2 parti fiind redistribuit pt rafinare in Austria la rafinatia ,Schwechat de langa Viena,si la rafinaria Werk Burghausen din germania,ambele ale OMV ului,aceste 2 rafinarii in anii 2000-2005 erau pe punctul de a se inchide,neavand titeu continental pt prelucrare,salvarea venind din romania,făcându-se cadou resursele de petrol si gaze prin asa zisa privatizare paguboasa pt românia, ideea este că sântem o țara de secături oarbe.de ce trbuia privatizat petromul!? numai din ceea ce era profit anual statul roman putea plati pensii,alocatii,si reinvesti in alte domenii,oriunde in lume derivatele din petrol si carburantii se vand bine.
    Deci a fost redat imperiului Austriac economia,resursele,pădurile,bancile,sistemele de asigurari,cu precizarea ca toate acestea in austria sant societati de stat, nu private,deci statul austriac prospera,pe cand statul român nu poate oferi 1 leu oamenilor sai.

  • Chiombea spune:

    Se aude ca ar fi o lege pe masa senatului ca locuitorii orasului Piesti sa beneficieze de o reducere cu 2 ani la varsta de pensionare,in urma poluarii cu noxe si gaze de pe platforma petrochimica,este adevarat,sau doar propaganda electorala,
    Oamenilor care au lucrat acolo li sa tăiat in 2005 abuziv grupa de munca,desi sporurile de conditii grele de munca, si conditii periculoase(acestea insumand 75% din salariu de bază) sau platit pana in aprilie 2014 când tot abuziv au fost introduse in salariu,(salariu de baza a crescut cu cei 75% nu mai figurau sporu de conditii periculoase si cond. grele) pâna la inchiderea definitiva din 2020.
    este propaganda electorala oare?

  • Sorin spune:

    OMV trebuie scos din tara . Austria este tara ostilă României
    Prima etapa interzicerea OMV sa extraga petrol și gaze de pe teritoriul României
    La prețul actual al combustibilului și energiei electrice firmele serioase nu rămân i in Romania !

  • Constantin Gheorghe spune:

    m-am luptat cu austriecii încă din 1996 de când s-a privatizat Apcaromul când un grup de proiectanți în frunte cu ing…sau predat austriecilor ca să rămână ei conducătorii societății și pe care nu au dat nici un ban,cică s-ar fi luat 4,7 milioane$ pe societate de statul roman și numai șină de cale ferata din depozit era de 10 mil$.Halal privatizare,nu i-a luat nimeni la întrebări pe hoții de la VaeApcarom au făcut ceea ce au vrut ei ca noi stăpâni pe o societate a statului roman.Apoi a urmat Zaharul Buzău zis Agrana Buzău. Chiar nimeni nu i ia la întrebări de exemplu .Cum s-a vândut cu 10 milioane $ CET ul ce aparținea de Zahar primăriei din Buzău pe vremea primarului Boscodeala și după un an Primăria revinde Agranei cu 6 milioane $ CET-ul.Iata cum se fac afaceri oneroase cu statul roman și nu-i ia nimeni la intrebari pe acești farisei ai privatizărilor.Deci în concluzie ma înscriu în luarea cu forța a privatizărilor frauduloase de la austrieci și alungarea lor în tara de origine.Astept cu nerăbdare un partid care sa aibă în program acest subiect.Respect România și oamenii patrioti .Sa exportam uscăciune care au distrus viitorul acestei tari…

  • Anonim spune:

    afara cu austriecii!!!!
    naționalizarea omv-ului!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90