Kaia 930 x 120

delapidare

Un bărbat a furat 500 de frigidere, în valoare de peste 130.000 de euro, de la firma la care lucra

Un bărbat a furat 500 de frigidere, în valoare de peste 130.000 de euro, de la firma la care lucra

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Vizat în acest dosar este un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Leleasca, județul Olt, care lucra în calitate de gestionar la un depozit de produse electrocasnice de pe raza localităţii Căteasca.

Citiți și: Fraudă în Argeș. Tânăr de 23 de ani ,,s-a servit” cu mii de €!

Întâmplarea a avut loc în lunile septembrie și octombrie ale anului 2019.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2019, un bărbat de 26 de ani, din comuna Leleasca, județul Olt, în calitate de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice de pe raza localităţii Căteasca, ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro.

Inițial, la data de 02 decembrie 2019, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

Kaia 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3