New Profesional Consult 930 x 122

accident

Update/Video: Accident pe strada Serelor. Soţia şoferului, scoasă cu descarcerarea

Accident cu un SUV Range Rover la ieşirea de pe Autostrada A1, pe strada Serelor – localitatea Bascov.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

UPDATE 14.45: Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la intrarea în curbă. Şoferul nu a mai putut controla traiectoria vehiculului, a trecut peste borduri, a distrus semnele de circulație și s-a oprit pe un parapet. Soția acestuia a rămas încarcerată și a fost nevoie de pompieri pentru a o scoate.

 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

 

UPDATE: „Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au ajuns la fața locului pentru primele măsuri. Posibil o persoană rănită ușor”, a transmis IPJ Argeş.

„Autoturism rămas pe parapetul de pe marginea autostrăzii. Două persoane se aflau în interior, unda dintre acestea s-a evacuat, iar cealaltă va fi extrasă de pompieri și predată echipajului SMURD, deoarece acuză dureri la coloană. Ambii ocupanți sunt conștienți”, precizează ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială

Accident la ieşirea de pe Autostrada A1. S-a petrecut în urmă cu puţin timp, în „curba morţii” de pe Strada Serelor, vestita zonă despre care ePiteşti a relatat în repetate rânduri.

În acest caz este vorba despre un SUV de lux al cărui şofer, din primele informaţii, a pierdut controlul volanului şi s-a urcat pe parapetul de protecţie.

Ar fi vorba despre două persoane implicate în accident – şoferul şi un pasager.

„Accident rutier la ieșire de pe A1, localitatea Bascov, posibil victimă încarcerată. Se deplasează pompierii pentru asigurarea zonei, descarcerare și prim ajutor calificat”, anunţă ISU Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Catalin spune:

    Nu știu de ce nu renunță la parapetii aia de beton, ca deja sunt ani de zile de când tot îi ia Smurdul de acolo. Mai bine sa te scoată tractarea de pe camp decât descarcerarea din peripeți.

  • falus spune:

    Corect ce spune Catalin, sa-i scoata de acolo… pe cine protejeaza ???? campul liber ??? niste idioti, in loc sa puna semnale luminoase sa vada lumea ca vine curba de 90 grade, investesc in niste cacaturi de beton sa omoare lumea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90