930 x122 grota rece

europene

200.000.000 DE EURO PENTRU MARI INVESTIȚII ÎN PITEȘTI

Primăria Piteşti a întocmit lista principalelor proiecte pentru materializarea cărora și-a propus să acceseze bani europeni în exerciţiul financiar european 2014-2020.

Citiți și: Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Valoarea tuturor proiectelor vizate se ridică la circa 200.000.000 de euro. Asta în condiţiile în care, vă amintim, în exerciţiul financiar european 2007-2013 Primăria Piteşti a obţinut fonduri europene însumând mai puțin de 40.000.000 de euro.

Printre obiectivele cele mai importante pe care Primăria vrea să le realizeze în următorii ani cu fonduri europene se numără o sală polivalentă, un nou pod peste râul Argeş, un parc industrial lângă Arpechim şi câteva pasaje rutiere şi parcări supraterane sau subterane. Deja pentru unele dintre aceste proiecte au fost demarate studiile de fezabilitate (cum este cazul podului de peste râul Argeş – foto).

Citiți și: Ce bani mai primesc bisericile din bugetul Piteștiului

Despre proiectul Sălii Polivalente, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cand-vor-incepe-lucrarile-la-sala-polivalenta-din-pitesti/.

Despre proiectul unui nou pod peste Argeș, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-cum-va-arata-podul-nou-peste-arges-din-pitesti/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3