EcoMoto 930×122

cornel ionica

AȘA NU! AZI ÎN EREMIA GRIGORESCU

Așa nu! Azi în Eremia Grigorescu. După cum v-am promis, cu ajutorul dumneavoastră, al cititorilor, vom semnala Primăriei, primarului Cornel Ionică și directorilor municipalității realități deranjante sau chiar revoltătoare de pe domeniul public al Piteștiului.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

În urma mesajelor primite de la cititori, astăzi am mers în cartierul Eremia Grigorescu. Un piteștean ne-a reclamat că ”în jurul complexului Alexim spațiul verde este inexistent.”

Spațiu verde există, însă, ca în multe alte zone din Pitești, este complet neîngrijit. La fel și trotuarele. Îi punem la dispoziție fotografii doveditoare directorului general al societății Salpitflor Green (Spații Verzi), Georgel – Daniel Dumitrache. Vă place, domnule director? Nouă, nu!

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Le reamintim cititorilor noștri că ePitești vine în cartierul tăuNe puteți transmite sesizările dumneavoastră prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

Zilele trecute am asistat la o schimbare în bine în cartierul Craiovei ca urmare a demersului nostru (amănunte și imagini, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90