NOR CURIER 930X122

municipiul pitești

ÎNCEPE DISTRIBUIREA ÎN PITEȘTI A PRODUSELOR DE IGIENĂ DE LA UE

Miercuri, 15 ianuarie 2020, în Pitești va începe distribuirea produselor de igienă către persoanele beneficiare de venit minim garantat, persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei și către persoanele aflate temporar în situații critice de viață (persoane cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, care nu beneficiază de îngrijire și servicii sociale în regim rezidențial; victime ale calamităților).

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Produsele de igienă (tuburi cu pastă de dinți și periuțe de dinți, săpun lichid, șampon pentru adulți și șampon pentru copii și detergenți pentru rufe) vor fi ridicate pe baza actului de identitate valabil.

Acțiunea va avea loc la un centru de distribuire amenajat în piaţa Smârdan, intrarea B, etajul II, şi se va desfăşura după următorul program:

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

-luni, marți și miercuri, între orele 9 și 16;

-joi, între orele 9 și 18;

-vineri, între orele 9 și 13. 

Produsele sunt achiziționate cu fonduri de la Uniunea Europeană (UE) și vor fi distribuite cu titlu gratuit către persoanele îndreptățite.

Tot pe 15 ianuarie 2020 va începe și în orașul Mioveni distribuirea acestor produse. Distribuirea va fi făcută, programat, de către angajații Direcției de Asistență Șocială din cadrul Primăriei Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3