Donaris 930 x 122

ionica

S-AU RĂZGÂNDIT! PRIMĂRIA DĂ SARMALE ȘI ȚUICĂ DE CRĂCIUN

Viceprimarul Cornel Ionică a făcut astăzi un anunţ aşteptat de foarte mulţi piteşteni cu privire la a doua zi de Crăciun.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

După ce în urmă cu câteva zile spusese că pe 26 decembrie nu vor mai fi oferite sarmale şi ţuică fiartă, Ionică a anunţat astăzi că în urma unei analize temeinice s-a luat decizia ca tradiţia să fie, totuși, respectată.

„Au venit şi la Primărie oamenii şi ne-au întrebat dacă mai dăm sau nu sarmale. Zisesem că dată fiind situaţia (n.r. – primarul Tudor Pendiuc este în arest la domiciliu ca urmare a anchetei DNA privind transportul public de călători) nu vom mai da, dar am analizat mai bine şi am ajuns la concluzia că această tradiţie, care este veche de peste 10 ani, să fie continuată. Aşa că a doua zi de Crăciun vor fi oferite pentru cei care doresc, în Piaţa Primăriei, ţuică fiartă, mămăliguţă şi sarmale.”, a spus Ionică.

Citiți și: Pitești: Pendiuc și autobuzele cumpărate ilegal. Prejudiciul, peste 6 milioane €

Ionică a afirmat că nu el va împărţi sarmalele: „Are cine să o facă. Eu nu o să împart sarmale, pentru că nu mă pricep!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90