Donaris 930 x 122

irigatii

MĂSURI ANTI-SECETĂ ÎN PITEȘTI

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului şi SC Salpitflor Green SA vor continua şi în 2020 seria investiţiilor pentru irigarea spaţiilor verzi din Pitești.

Citiți și: Sistem nou obligatoriu în toate mașinile!

În acest sens, SPEP va realiza studii de fezabilitate pentru introducerea unor sisteme automatizate de irigare a spaţiilor verzi din zonele Exerciţiu, Podul Viilor, Prundu, parcul Tineretului şi parcul Lunca Argeşului.

Pentru fiecare studiu de fezabilitate au fost alocați câte 50.000 de lei, cu excepţia studiului pentru zona Lunca Argeşului, care va costa municipalitatea 100.000 de lei.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Astfel de sisteme de irigare au fost deja prevăzute pentru Calea Bucureşti și Calea Craiovei.

Autorităţile piteștene au anunțat de anul trecut că vor extinde sistemele de irigare a spaţiilor verzi în cât mai multe zone din municipiu, invocând schimbările climatice (perioade lungi de secetă). (Foto: zona Podul Viilor) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3