EcoMoto 930×122

emilian dragnea

SCHIMBARE LA PREFECTURA ARGEȘ

Schimbare la Prefectura Argeș. Ministrul afacerilor interne, Marcel Ion Vela, a anunțat că va participa în Pitești la ceremonia de instalare în funcție a viitorului nou prefect al județului Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Vela a făcut anunțul în videoconferința de ieri cu prefecții.

Anunțul a fost lansat după ce actualul prefect, Emilian Dragnea (foto), care provine din PSD, i-a transmis ministrului în videoconferință că este normal ca o guvernare de o altă culoare politică să își numească proprii săi prefecți. Dragnea a dat de înțeles că așteaptă înlocuirea sa din funcție și că, mai mult, după ceremonia de învestire a noului prefect le va oferi invitaților și o „masă”.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

Declarația lui Dragnea l-a „impresionat” pe noul ministru, care a decis pe loc să reprezinte Guvernul la apropiata schimbare de „gardă” de la conducerea Prefecturii Argeș.

Schimbarea lui Emilian Dragnea a rămas doar o chestiune de timp. Oficial, încă nu este cunoscut numele viitorului prefect de Argeș, care va fi numit de noul Guvern PNL. Data ceremoniei de instalare în funcție a viitorului nou prefect al județului Argeș urmează să fie stabilită.

Amintim că Emilian Dragnea se află la șefia Prefecturii Argeș din luna martie a anului 2017.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3