930×122 CAPRA 5

municipiul pitești

UN NOU COMPLEX DE VILE „RĂSARE” ÎN PITEȘTI

Un nou complex de vile va fi construit în Pitești, pe un teren intravilan de 909 mp de pe strada Căpitan Cuţui, nr. 13, din Nord. Investitor este SC Nicomarsam Ideal SRL, firmă din Pitești care are de anul trecut terenul în proprietate, în urma unui contract de vânzare-cumpărare cu o persoană fizică.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Investitorul a cerut Primăriei elaborarea în acest sens a unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ), zona urmând să fie supusă unei reconversii funcționale: din funcțiune industrială (unități de producție și depozitare – majoritatea în paragină, nefuncționale, potrivit investitorului), în zonă rezidențială.

Conform documentației, terenul este situat în aceeași zonă cu cartierul de locuințe individuale „Alexandra Recidency” și unitatea militară de pe Căpitan Cuțui.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Terenul de peste 909 mp ar urma să fie parcelat în cinci loturi: patru vor fi pentru construirea locuințelor înșiruite (vile), iar un altul pentru amenajarea unui drum de acces cu o lățime de 5 metri.

Din totalul de 909 mp, 318,15 mp vor fi pentru vile, 181,80 de mp pentru spații verzi (gazon și copaci ornamentali), 363,60 de mp pentru căi de comunicație (carosabil, acces pietonal și parcări), iar 45,45 mp pentru gospodărie comunală și rețele edilitare.

Fiecare vilă va avea parter, etaj și mansardă. Vor fi patru vile, se arată în documentația înaintată Primăriei Pitești. Înălţimea la cornişă a noilor clădiri nu va putea depăşi 9 metri.

Precizăm că terenul se învecinează în nord-vest și, respectiv, în sud-est, cu alte terenuri private, în sud-vest cu SC Servofrig SA, iar în nord-est cu stada Căpitan Cuțui.

În februarie 2019, proprietarul terenului a obținut din partea Primăriei Pitești cetificatul de urbanism, iar în aprilie 2019, avizul de oportunitate prin care se solicită elaborarea unui PUZ. (Foto 1: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90