Donaris 930 x 122

expo parc

Video: Lacul din Expo Parc a fost curăţat. Au fost descoperite aproape 100 de ţestoase şi peştişori

Lacul din Expo Parc a fost curăţat.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

Societatea Salpitflor este pe punctul de a finaliza acțiunea de curățare a lacului din Parcul Expo-Parc. Luna aceasta, după ce s-a eliminat apa murdară din lac, au fost recuperați 18 peștișori roșii, 80 broscuțe țestoase și doi boboci de rață sălbatică.

După golire, lacul a fost curățat de mâl, ramuri, frunze și pietre, urmând ca acesta să fie umplut cu apă în data de 16 iulie (mâine după-amiază).

Citiți și: Broscuțele țestoase din Expo-Parc, mutate la Zoo Pitești

 

 

„Menționăm că broscuțele țestoase și cei doi boboci de rață sălbatică se află la Grădina Zoologică Pitești, iar peștișorii se află în grija șefului de sector din zonă, care le schimbă apa în fiecare zi”, precizează Primăria Piteşti.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Alex spune:

    Daca le schimba apa in fiecare zi, o sa ii dea cu burta in sus cat de curand. Ori ati vrut sa il puneti intr-o lumina buna, dar nu stiti nimic despre acvaristica, ori domnul sef de sector, chiar asa procedeaza si atunci o sa se intample ce am spus.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3