930×122 CAPRA 5

expo parc

VIDEO | BUBUIALĂ ÎN EXPO PARC. COPII SPERIAŢI ŞI LOCATARI FĂRĂ ORE DE LINIŞTE

Astăzi, aproape de lăsarea întunericului, un grup de adolescenţi „înarmaţi” cu zeci de petarde au bubuit parcul şi au urlat ca maimuţele până când au rămas fără muniţie. Întâmplarea a făcut ca, în ciuda vremii reci, să fie în zonă şi copii mici, însoţiţi de părinţi. Aceştia au părăsit zona în scurt timp, unii dintre ei speriaţi, alţii – revoltaţi.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

Adolescenţii dădeau cu petarde chiar lângă spaţiul de joacă al copiilor.  Nu doar zgomotul a produs un deranj evident, ci şi limbajul de mahala care a completat circul din părculeţ. Mai mult decât atât, în materialul foto-video se poate observa cum împricinaţii se distrează cu petarde la câţiva metri de copii de câţiva anişori.

 

Citiți și: Broscuțele țestoase din Expo-Parc, mutate la Zoo Pitești

 

Poliţiştii au făcut precizări cu privire la situaţia comunicată telefonic de redacţia epitesti.ro.

Astfel, am aflat că deşi nu există un calendar specific conform căruia să poată fi sancţionate astfel de fapte, în cazul în care există reclamaţii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, autorii pot fi sancţionaţi.

De asemenea, se pot aplica sancţiuni dacă petardele respective fac parte din categoria obiectelor pirotehnice interzise publicului larg.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Stefan spune:

    In cel puțin două cartiere din Pitești, după lăsarea întunericului, există câteva străzi ce se transformă în „teatru de război’. Adică câțiva copii de până în 18 ani dau cu petarde foarte puternice (peste categoria 3), situația este neschimbata de cel puțin o lună. De când cu situația pandemică nu am mai văzut, pe străduțele din cartiere, să patruleze echipajele de la poliția locală așa cum se întâmpla înainte.

  • Bujie spune:

    I-au speriat pe putorile din (inutila) Politia Locala.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3