930×122 CAPRA 5

aninoasa

ARGEȘ: DESCOPERIRE ÎNGRIJORĂTOARE

Argeș: Descoperire îngrijorătoare. În comuna Aninoasa a fost semnalată ieri apariția unor pești morți pe râul Bratia. Informația o furnizează Instituția Prefectului Argeș.

Citiți și: Argeș Prinși în flagrant și reținuți în miez de noapte! Incredibil ce făceau

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată din reprezentanți ai următoarelor instituții: Garda de Mediu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeş, Poliţia Criminalistică din Câmpulung Muscel, Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Câmpulung, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeş şi Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV).

”S-a constatat că în zona Nevrinţu – comuna Aninoasa, aval de podul de peste DJ 732, pe un sector de râu de circa 500 de metri, sunt puieţi de peşti morţi plutind pe suprafaţa apei, existând suspiciunea de braconaj.

Citiți și: Argeș: Dosar penal pentru braconaj. Un urs a murit imobilizat într-un laț

Au fost recoltate două probe de apă, care vor fi analizate în laboratorul Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. De asemenea, au fost recoltate probe din peştii morţi de către reprezentanţii Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş pentru efectuarea analizelor de specialitate.

În funcţie de rezultate şi de cercetările specifice, vor fi dispuse măsurile care se impun în această situaţie.”, transmite Prefectura Argeș. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90