NOR CURIER 930X122

braconaj

Braconieri prinși după un control în trafic. Poliția le-a luat armele, mașina și vânatul

Braconieri prinși după un control în trafic. Poliția le-a luat armele, mașina și vânatul

Citiți și: Argeș Prinși în flagrant și reținuți în miez de noapte! Incredibil ce făceau

„În noaptea de 12 spre 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat, în urma unei verificări în trafic, un autoturism de teren, condus de un bărbat de 50 de ani, din Pitești, însoțit de un alt bărbat, de 54 de ani, din Stolnici, care transportau două exemplare de vânat, din speciile căprior și fazan, precum și două arme.

Având în vedere cele constatate, cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

Citiți și: Caz revoltător de braconaj în Argeş. Doi cerbi au fost măcelăriţi pentru carne

Cele două exemplare de vânat, cele două arme, precum și autovehiculul în cauză, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, conform art. 42 din Legea 407/2006 privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic, și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform art. 342 din Codul Penal.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Sursă foto principal: ziaruldeiasi.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90