Donaris 930 x 122

braconaj

Caz revoltător de braconaj în Argeş. Doi cerbi au fost măcelăriţi pentru carne

Caz revoltător de braconaj în Argeş. Angajați ai Asociaţiei de Vânătoare Păpușa Leaota au descoperit în jurul orei 3 a nopţii trecute, doi cerbi împușcați și măcelăriți de braconieri pentru carne.

Citiți și: Argeș: Dosar penal pentru braconaj. Un urs a murit imobilizat într-un laț

Autorităţile competente au fost sesizate şi, în acest caz, IPJ Argeş a transmis o serie de precizări.

„În cursul nopții de 08 spre 09 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin 112, de către reprezentanți ai Asociației de Vânătoare Păpușa-Leaota, cu privire la faptul că, pe Muntele Roșu, din Masivul Leaota-Papușa, ar fi găsit resturile a doi cerbi, iar anterior ar fi observat un autoturism în zona respectivă.

Citiți și: VIDEO: PRINȘI CU NĂVODUL LA PEȘTE

La locul indicat s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă.
În urma verificărilor preliminare efectuate, a fost identificat autoturismul indicat de apelant.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar verificările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.”

Surse din localitate susţin că a fost identificat și ridicat vehiculul folosit de braconieri cu urme de sânge în el. În acest moment este în desfășurare o anchetă. În România, vânarea cerbului este interzisă fără autorizaţie. În plus, chiar în perioada aceasta vânarea cerbului este interzisă.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441