EcoMoto 930×122

braconaj

BRACONAJ CU OGARI ÎN COMUNA ȘTEFAN CEL MARE

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și Teleorman și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au făcut sâmbătă trei percheziții domiciliare pe raza județului Teleorman, la persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Citiți și: Argeș Prinși în flagrant și reținuți în miez de noapte! Incredibil ce făceau

„În dimineața zilei de 11 aprilie 2020, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și Teleorman și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat trei percheziții domiciliare în localitățile Poeni, Frăsinet și Gălățeni, la locuințele a 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic prin folosirea câinilor din rasa ogar”, precizează IPJ Argeș.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 30 spre 31 martie 2020, trei bărbați, doi de 31 de ani și unul de 35 de ani, toți din județul Teleorman, ar fi folosit în mod ilegal dispozitive artizanale și câini din rasa ogar pentru a bracona vânat pe raza comunei argeșene Ștefan cel Mare.

Citiți și: Argeș: Dosar penal pentru braconaj. Un urs a murit imobilizat într-un laț

În vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului, în urma perchezițiilor au fost ridicate două telefoane mobile, dispozitive artizanale și carnetul de sănătate al unui câine din rasa ogar.

De asemenea, doi dintre cei trei bărbați au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020, cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3