Donaris 930 x 122

braconaj

Percheziții la locuințele a doi bărbați suspectați de braconaj în dosarul cerbilor măcelăriți

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj (detalii, AICI) și nerespectarea regimului armelor și munițiilor și au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Dragoslavele.

Citiți și: Argeș: Dosar penal pentru braconaj. Un urs a murit imobilizat într-un laț

 

Citiți și: VIDEO: PRINȘI CU NĂVODUL LA PEȘTE

 

Pentru administrarea probatoriului, în această dimineață, oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați, de 43, respectiv 52 de ani, ambii din Dragoslavele.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie, printre care și o armă de vânătoare deținută legal și mai multe cartușe. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

(Foto: descriptiv)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441