New Profesional Consult 930 x 122

abatoare

ARGEȘ: PATRU ABATOARE PENTRU TĂIEREA MIEILOR. DE UNDE PUTEȚI CUMPĂRA CARNE

DSVSA Argeș informează că în județ există patru abatoare autorizate sanitar-veterinar pentru sacrificarea mieilor. Acestea sunt situate în Pitești (SC Sam Dor Divers SRL și SC Stanion Invest Total SRL), Câmpulung Muscel (SC Abatorul Câmpulung SRL) și Rucăr (SC Cosco Vele SRL).

Citiți și: Anunț important privind sărbătorile pascale!

Aceste abatoare pot presta servicii de sacrificare a mieilor și a iezilor proveniți de la crescătorii de animale care dețin exploatații înregistrate sanitar-veterinar.

Comercializarea carcaselor sacrificate în aceste abatoare se face în piețe autorizate temporar pentru o astfel de activitate. Piețe autorizate pentru comercializare sunt următoarele:
-piețele Ceair și Smârdan din Pitești;
-piata Dacia din Mioveni;
-hala centrală din Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești: ”Alimentara” de pe trotuar, desființată de polițiștii locali

Sunt autorizate pentru comercializarea carcaselor de miel și măcelăriile înregistrate sanitar-veterinar din toate orașele județului Argeș.

Toate carcasele comercializate în unitățile enumerate mai sus trebuie să fie marcate doar cu ștampila ovală.

De asemenea, în Argeș este avizată temporar sacrificarea mieilor într-o exploatație înregistrată sanitar-veterinar din comuna Miroși. Carcasele provenite din această exploatație sunt marcate, după expertizarea sanitară-veterinară de către medicul veterinar oficial, cu ștampila rotundă cu diametrul de 3,5 cm. Produsele provenite din această exploatație vor fi comercializate numai către consumatorul final. (Sursă foto: deșteptarea.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90