EcoMoto 930×122

inmatriculari

„ASALT” LA PERMISE ÎN PITEȘTI!

„Asalt” la Permise în Pitești! Dat fiind faptul că numărul persoanelor care vor să îşi înmatriculeze maşini și al celor care vor să obţină permise de conducere auto este foarte mare în ultimele luni, Prefectura și Serviciul Public de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș au implementat, după cum v-am informat, un sistem de programări online.

Citiți și: Semnal de alarmă în economia argeșeană!

Acest sistem este disponibil pe site-ul Prefecturii.

Consultându-l astăzi, am constatat că următoarea dată disponibilă pentru programări la înmatriculări definitive de maşini este abia pe 15 august 2017! La înmatriculări provizorii, sistemul ne arată că programările sunt deja făcute până pe data de 13 iulie anul acesta.

Citiți și: Se schimbă regulile la examenul auto. Cum va fi proba practică

La permise auto, programările pentru preschimbări sunt până pe 14 august, iar programările pentru susţinerea probei teoretice de examinare pentru obţinerea permisului auto, până pe data de 16 august!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90