SMART KIDS 930X122

șoferi băuți

Au sărbătorit în weekend și au urcat băuți la volan

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe străzile din județ. În urma verificărilor în trafic, în ultimele 24 de ore, 3 șoferi au fost depistați băuți la volan.

Citiți și: Lege! Se pierde permisul până la 10 ani!

În ziua de 30 mai a.c., în jurul orei 23:00, în urma unui eveniment rutier cu 2 autovehicule, petrecut pe DN 7, pe raza localității Bascov, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au constatat că un bărbat de 37 de ani, din Bascov, conducea sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 58 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe str. Carpați de pe raza localității de domiciliu, având permisul de conducere anulat și în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Piteștean de 41 de ani, prins drogat la volan cu două tipuri de substanțe interzise

Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, un alt șofer, de 39 de ani, din Priboieni, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, în jurul orei 23:00, conducând un autoturism pe DJ 702, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul celor trei bărbați, polițiștii au fost întocmit dosar penal.

Foto descriptiv: realitateadesatumare.net

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90