EcoMoto 930×122

șoferi băuți

S-au ”cinstit” bine, apoi și-au făcut de cap pe străzile din Pitești

În ziua de 15 august a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Lege! Se pierde permisul până la 10 ani!

O asemenea acțiune a fost desfășurată ieri și de către polițiștii Biroului Rutier Pitești.

În urma abaterilor constatate, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 20 de sancțiuni, în valoare 7.060 de lei, au reținut 8 permise de conducere (toate ca urmare a consumului de alcool, dintre care 5 ca urmare a unor valori cuprinse între 0,04 și 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar alte 3 cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l) și au retras un certificat de înmatriculare, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Piteștean de 41 de ani, prins drogat la volan cu două tipuri de substanțe interzise

Astfel, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, cetățean turc, care conducea un autoturism pe str. Victoriei din Pitești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe bld. I.C. Brătianu din Pitești, polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe bld. I.C. Brătianu din Pitești, polițiștii au depistat un alt tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3