930 pe 122 COSTACHE

agenţi

Autospecială de Poliție, împinsă de agenți în mijlocul unei intersecţii

Sindicatul Europol a publicat joi, pe Facebook, un clip video care îi arată pe doi polițiști împingând o autospecială de Poliție, în mijlocul unei intersecţii.

Citiți și: Pitești. Agenți de pază, prinși dormind în post!

Pentru că tot întreba lumea de ce avem nevoie de autoturisme noi…”, a scris Europol în dreptul imaginilor video.

Citiți și: Polițiștii rutieri trași la răspundere pentru că dau doar avertisment

În imaginile surprinse se vede cum doi polițiști, îmbrăcați în uniformă, împing autospeciala de serviciu, într-o intersecţie, care pare destul de circulată.

Nu s-a specificat însă în ce localitate au fost filmate scenele.

Reamintim că, Poliția a semnat un acord-cadru prin care va cumpăra 600 de BMW-uri,  care vor înlocui Daciile Logan. În jurul acestei achiziții s-a pornit un adevărat scandal, multe voci acuzând public că licitația a fost atribuită ”cu dedicație”.

O singură ofertă a fost depusă, care a fost și acceptată, cea a Automobile Bavaria SRL, potrivit spotmedia.ro.

Compania este importatorul oficial al BMW în România și este administrată de cetățenii germani Leonhard Georg Pfeffer și Michael Schmidt Horst, care are o are o relație apropiată cu însuși președintele Klaus Iohannis.

Conform spotmedia.ro, peşedintele a susținut că nu a contat această prietenie atunci când s-a stabilit cine câştigă licitaţia de la Poliţie. Ba mai mult, șeful statului a subliniat că este inadmisibil ca numele şi poziţia sa să fie implicate într-o astfel de chestiune.

Sursă foto principal: captură de ecran video Sindicatul Europol

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3