New Profesional Consult 930 x 122

vaccin anti-covid

BAZĂ DE DATE CU PERSOANELE CARE NU VOR SĂ SE VACCINEZE

Majoritatea statelor au demarat campanii pro-vaccinare anti-COVID-19 la nivel guvernamental, prin care doresc să convingă populaţia că este important să se vaccineze.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

Ne-a atras atenţia o decizie a autorităţilor din Spania care au transmis, prin ministrul sănătăţii Salvador Illa, că persoanele care refuză vaccinarea vor fi introduse într-o bază de date.

Este un fel de „listă neagră” prin care autorităţile spaniole forţează cumva bariera decizională în cazul celor care nu sunt ferm convinşi să meargă în direcţia vaccinării. Această listă nu va fi însă publică, dă asigurări ministrul.

Citiți și: Vaccinarea obligatorie – anunț important!

Măsura vine în contextul în care noul coronavirus a făcut prăpăd în Spania care a înregistrat până ieri 1,8 milioane de cazuri şi aproximativ 50.000 de decese.

(Foto: descriptiv / Sursa: alephnews.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3