Donaris 930 x 122

ionica

PUHOI DE LUME! RECORD DE VIZITATORI LA SIMFONIA LALELELOR 2015

Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuții de primar al Piteştiului, a făcut astăzi public bilanţul celei de-a 38-a ediţii a Simfoniei Lalelelor (24-26 aprilie).

Citiți și: IONICĂ PUNE ÎN PERICOL DESZĂPEZIREA PITEŞTIULUI!

Potrivit viceprimarului, a fost o ediţie cu multe recorduri. Astfel, numărul total al vizitatorilor expoziţiei dendro-floricole de la Casa Cărţii a depășit 15.000, iar al persoanelor care au vizitat târgul de flori din Piaţa „Vasile Milea” a depășit 90.000, mai multe decât oricând.

Pe de altă parte, la tradiționala „Paradă a florilor”, desfășurată între Piața Primăriei și Casa Cărții, au defilat circa 3.000 de elevi şi studenţi. Numărul comercianţilor care au avut standuri în zona centrală a fost de 184. Alţi 98 au avut standuri și în cadrul expoziţiei de la Casa Cărţii. În plus, la „Crosul lalelelor” au participat 400 de persoane.

Citiți și: TANCURI ABANDONATE ÎN PITEȘTI

Încasările din biletele vândute la Casa Cărţii şi din taxele de ocupare a domeniului public au adus la bugetul local 53.000 de lei, în condiţiile în care municipalitatea a cheltuit 200.000 de lei pentru organizare, cu tot cu sponsorizările primite.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90