EcoMoto 930×122

cinema trivale

AVANPREMIERĂ LA CINEMA TRIVALE: „URMĂRIT ÎN NOAPTE”, CU LIAM NEESON

Cinema Trivale vă propune în această săptămână un thriller dinamic, plin de suspans, în avanpremieră.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

De miercuri, 11 martie, la Cinema Trivale va rula „Runn all night” („Urmărit în noapte”), un film cu Liam Neeson.

„Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (rol interpretat de Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio), decis să îl arunce după gratii.

Citiți și: EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

La 55 de ani îl mai consolează doar sticla de whiskey şi bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. El trebuie să facă tot ce îi stă în putere ca să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul lui să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziţie şi niciun refugiu, fostul mafiot îşi va testa limitele cu scopul de a-şi răscumpăra păcatele trecutului.”, scrie cinemagia.ro în descrierea filmului.

Cinema Trivale este situat în centrul Piteștiului, în Trivale Shopping Center, la etajul 3. Site: www.cinematrivale.ro. Facebook: https://www.facebook.com/cinematrivale?fref=ts.

Rezervări pentru film se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 şi 0374.341.733 şi online la http://www.cinematrivale.ro/program/. (Foto: cinemagia.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90