Donaris 930 x 122

cinema trivale

COMEDIE SPUMOASĂ ȘI THRILLER PLIN DE SUSPANS LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale vă propune în această săptămână două avanpremiere: comedia „The Wedding Ringer” („Nuntași de închiriat”) și thriller-ul „Wild Card” („Joc periculos”). „The Wedding Ringer” va rula miercuri și joi de la ora 20, iar „Wild Card” în aceleași două zile de la ora 21:40.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Cu greu poţi găsi un tip mai de treabă ca Doug (interpretat de Josh Gad)! Din cauza timidităţii sale legendare, Doug are, însă, şi o imensă problemă: în două săptămâni se căsătoreşte cu femeia visurilor sale şi nu dispune de niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare! Din întâmplare află de compania Best Man Inc., care furnizează cavaleri de onoare pentru tinerii însurăţei ca Doug. Ce nu ştie dolofanul mire este că atunci când bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart), directorul Best Man va primi o nuntă imposibil de uitat…”, este descrierea pe scurt pe care cinemagia.ro o face comediei „The Wedding Ringer”.

Dacă sunteți amatori de thriller-uri, nu trebuie să ratați „Wild Card”! „Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când oraşul este mort şi deprimant… O fată bătută şi plină de sânge (…) este aruncată dintr-o maşină la o curbă şi lăsată să moară. Fata se „încăpăţânează”, însă, să ajungă la Urgenţe, acolo unde tot ce mai poate spune este „Nick”… Nick să fie individul care i-a făcut asta? Când îl vedem pentru prima dată pe Nick (interpretat de Jason Statham) într-un bar, înclinăm să credem că el e vinovatul. Este un beţiv cu un comportament intimidant…”, scrie cinemagia.ro despre intriga filmului „Wild Card”.

Citiți și: EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

Pentru filmele de la Cinema Trivale (din incinta Trivale Shopping Center, din centrul Piteștiului, strada Victoriei, nr. 12) puteți face rezervări online, pe www.cinematrivale.ro, sau la numerele de telefon 0374.472.828 și 0374.472.829. (Foto afiș „The Wedding Ringer”: cinemagia.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90