NOR CURIER 930X122

avanpremieră

FAST AND FURIOUS 7 LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale programează în curând cel mai așteptat film al anului: Fast and Furious 7.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Avanpremiera va avea loc miercuri, 1 aprilie. Biletele au fost deja puse în vânzare.

Citiți și: EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

Rezervări puteți face direct pe site-ul www.cinematrivale.ro/cinema/rezervari/, pe e-mail la adresa office@cinematrivale sau la numerele de telefon 1733 (Orange, Vodafone sau T-Mobile) 0374.341.733 și 0374.472.828/29 sau direct din aplicația de mobil de pe Google Play sau App Store.

Cinema Trivale este situat în Trivale Shopping Center din centrul Piteștiului, la etajul 3.

„Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.”, scrie cinemagia.ro. (Foto: cinemagia.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90